Spaans leren

Op deze pagina staat veel informatie over Spaans leren, talenscholen en talencursussen in diverse steden in Spanje. Daarnaast vindt u op deze site een aantal boeken die handig zijn als u Spaans wilt leren.

Waarom Spaans leren?

Er zijn vele mogelijke redenen om de taal Spaans te leren. Spaans wordt in Spanje gesproken, maar ook bijvoorbeeld in veel landen in Zuid-Amerika. Kijk op “Waarom Spaans leren?” voor mogelijke redenen om Spaans te leren.

Voorbereidende talencursus en workshops

Heeft u plannen om te emigreren naar Spanje, dan is een goede voorbereiding erg belangrijk. Bij Centro de Enseñanza de Español kunt u zich perfect voorbereiden. Deze school biedt u en uw hele gezien een voorbereidende Spaanse talencursus en indien gewenst workshops over over o.a. het kopen van een huis, werken in spanje, een bedrijf beginnen, belastingzaken en nog veel meer. Kijk op voorbereidende talencursus en workshops voor meer informatie en om deze cursus te boeken.

Zelf Spaans leren

Vlot spaans leren
Luistercurus Spaans

Ga jij naar Spanje en wil je graag de Spaanse taal leren? Dan kan je door middel van een boek of talencursus jezelf alvast de basis leren. Door deze basis kan je in Spanje vanaf de eerste dag zoveel mogelijk Spaans gaan spreken om echt de taal leren. Klik hier of op de afbeeldingen voor meer informatie over boeken om zelf Spaans leren.

Spaans leren in Spanje

Wil jij graag Spaans leren in Spanje? Ontdek de mogelijkheden voor het Spaans leren in Spanje. Suspanish biedt het grootste overzicht van taalscholen in meer dan twintig verschillende steden in Spanje. Via de website kan je eenvoudig en veilig de taalschool zoeken, vergelijken en boeken die past bij je persoonlijke wensen.

Linguaschools biedt Spaanse les op verschillende steden in Spanje. Zij zijn actief in San Sebastián, Valencia, Salamanca, Granada, Barcelona, málaga en Madrid. Wil jij meer weten over deze talenschool? Bezoek dan hun website over Spaans leren in Spanje .

Spaans leren in Barcelona

Barcelona is een grote stad met enorm veel bezienswaardigheden, gezellige restaurantjes, leuke pleinen, een groot aanbod van winkels en natuurlijk een zeer aangenaam klimaat. Kortom een hele leuke stad om een talencursus Spaans te doen. Kijk op Spaans leren in Barcelona voor meer informatie over een zeer centraal gelegen talenschool.

Spaans leren in Salamanca

Salamanca is een prachtige oude stad met een grote varieteit aan mooie gebouwen en pleinen, waaronder de universiteit van Salamanca en het Plaza Mayor. Men zegt wel dat in deze stad het ABS (Algemeen Beschaafd Spaans) wordt gesproken. Kijk op Spaans leren in Salamanca voor meer informatie.

Spaans leren in Valencia

Study & Enjoy – Cursus Spaans in Valencia op verschillende taalscholen in Valencia. Op deze website zul je een duidelijk overzicht vinden van de beste taalscholen in de bruisende stad Valencia. Study & Enjoy geeft je voldoende informatie en recensies van andere internationale studenten per taalschool, hierdoor is het makkelijk om de taalschool te selecteren die het beste bij jou past. Op deze manier verzekert Study & Enjoy jou een onvergetelijke ervaring die past bij jouw wensen. Study & Enjoy biedt vaak verschillende kortingen aan voor studenten zodat de cursus beter bij jouw studentenbudget past! Kijk en boek eenvoudig op www.spanishinvalencia.com.

Talenschool El Rincón del Tándem is gevestigd midden in het hart van Ruzafa, dé hippe wijk van Valencia, pal naast Mercado de Ruzafa. Ze zijn ontstaan uit het idee om een meer gepersonaliseerde Spaanse taalschool te hebben, gericht op zowel degenen die op zoek zijn naar een zo goed mogelijk contact met de taal als degenen die hun kennis willen verbeteren. De filosofie van de school is gebaseerd op het ontwerpen van gepersonaliseerde studieprogramma’s gericht op de behoeften van de studenten. De lessen bestaan uit een minimum van vier tot een maximum van acht personen. De school houdt de groepslessen klein om zo dichter bij de studenten te staan en ze meer persoonlijke aandacht te geven. Op de website van talenschool El Rincón del Tándem vind je meer informatie en prijzen.

Waar kan ik een fiets huren in Valencia?  

Eenmaal in de stad wil je je natuurlijk ook kunnen voortbewegen. Gelukkig wordt er in Valencia steeds meer gefietst! Een eigen fiets leasen kun je bij Verrassend Valencia. De tweewielers zijn een echte eyecatcher: ze hebben een heerlijk oranje kleurtje en eigen typisch Spaanse naam! Daarnaast zijn ze goed beveiligd, met maar liefst vier sloten zal stelen een stuk moeilijker zijn. En niet te vergeten, de Nederlandse service is ook wel zo prettig. Vanaf drie maanden kun je al wegfietsen op je eigen ‘Hola’ of ‘Cerveza’!

Spaans leren in Nederland

Wilt u alvast in Nederland beginnen met Spaans leren? Dat kan, er zijn namelijk verschillende manieren waarop u kan beginnen met Spaans leren. Kijk op Spaans leren in Nederland voor meer informatie.

Spaans leren tips

Er zijn heel veel mogelijke steden en scholen in Spanje waar u Spaans kunt leren. Door het grote aanbod kan het lastig zijn om een keuze te maken. Daarom een aantal tips, om de keuze misschien iets makkelijker te maken. Tevens worden er een aantal leuke en handige tips gegeven om goed voorbereid aan de talencursus te beginnen. Kijk op Spaans leren tips voor meer informatie.