Spaans leren in Barcelona

De talenschool in Barcelona is in het centrum van de stad gelegen, vlakbij de Passeig de Gracia, diverse winkels, cafe’s en restaurants en dichtbij OV. De school is in een gebouw uit het jaar 1900 gevestigd en gebouwd in de typische stijl van het Eixample gebied.

Faciliteiten

• 5 klaslokalen;
• Internetkamer met vrije toegang tot internet en wifi;
• Bibliotheek en video bibliotheek;
• Gratis water, koffie, thee en snacks;
• Elke week georganiseerde culturele activiteiten in Barcelona;
• Buitenterras;
• Uitwisseling van taal met Spaanse en Catalaanse studenten;
• 24 uur per dag gebruik van de noodtelefoon;

Diverse cursussen

De cursussen worden gevolgd door een dynamische mix van studenten van over de hele wereld. In elke klas zitten 3 tot 8 studenten. De lessen worden gegeven door gekwalificeerde docenten. Allemaal hebben ze een universiteitsdiploma Spaanse Filologie en hebben ervaring met het geven van Spaanse lessen aan volwassenen met een andere moedertaal. De docenten zijn van nature warm en vriendelijk en leveren een grote bijdrage aan de speciale sfeer in onze school. De school biedt zes verschillende talenniveaus volgens de Common European Framework of Reference for Languages. De niveaus zijn van beginners- tot geavanceerd niveau.
Ze bieden de volgende Spaanse cursussen:
• Intensieve cursus 10 (10 uur per week)
• Intensieve cursus 20 (20 lessen per week)
• Intensieve cursus 30 (30 lessen per week)
• Individuele cursussen (C2-individual (1 persoon), C2-duo (2 personen)
• DELE cursussen: (Diploma Español Lengua Extranjera)
• Beste leeftijd cursussen (bedoeld voor mensen boven de leeftijd van 50, 10 uur per week).

Accommodatie

De accommodatie is een belangrijk gedeelte van het verblijf in Barcelona en daarom hebben wij persoonlijk een selectie van gastgezinnen gemaakt. Je kunt verblijven bij een familie; dit is een goede optie wanneer je tijdens je verblijf zoveel mogelijk Spaans wilt leren, omdat je thuis kunt oefenen wat je op school hebt geleerd. Je kunt verblijven in een gedeelde flat; dit kan met andere studenten van de school of met Spaanse mensen (de maaltijden zijn niet net als bij een gastgezin inbegrepen). En je kunt verblijven in een appartement of een hotel waarbij we studenten kunnen helpen met de zoektocht naar een appartement of hotel.

Culturele activiteiten en vrije tijd

Alle studenten die op de talenschool studeren, zijn uitgenodigd om deel te nemen aan culturele activiteiten.
Eens per week bieden we een geleide tour door Barcelona aan. Dit is voor studenten een geweldige mogelijkheid om de stad en de Spaanse en Catalaanse cultuur te leren kennen.
Omdat de school maar vijf minuten van Plaza Catalunya vandaan is, zijn er veel bezienswaardigheden op loopafstand. Er worden tours (onder begeleiding) georganiseerd naar Barrio Gótico, Montjuic, el Parque Güell de Gaudí, el Barrio del Born, el Barrio de Raval, el Puerto Olímpico, “Las Ramblas”, Museo MACBA, Museo Picasso, Museo Marítimo, en naar de Caixa Forum. In de zomer hebben studenten de mogelijkheid om danslessen salsa, tango en flamenco nemen.

Kosten

Voor de actuele prijzen van de diverse talencursussen kunt u kijken op C2 talencursus

Linguaschools

In het beroemde Ensanche district van Barcelona vind je Linguaschools. Op loopafstand van de mooiste plekjes van de Stad van Gaudí biedt deze taalschool een breed pakket aan cursussen aan om jou zo persoonlijk mogelijk Spaans aan te leren. Of je nu op zoek bent naar individuele cursussen of groepslessen, op een rustig tempo of juist intensief, Linguaschools biedt het allemaal en meer! Ook vind je er een optie om online Spaans te studeren.

Dit brede pakket van cursussen zorgt ervoor dat je altijd iets passends kunt vinden, ook als je al druk bent met werk of je studie! Kom jij speciaal naar Barcelona om je Spaans op te krikken? Dan kun je ook via Linguaschools een gedeeld appartement of een gastgezin vinden.

Linguaschools stopt niet bij het aanbieden van cursussen, maar probeert je ook zeker een stukje cultuur en ontspanning mee te geven. Activiteiten op het gebied van dans, gastronomie en bezoekjes aan plekken buiten de stad Barcelona bieden jou de volledige Spaanse ervaring! Tegelijkertijd hoeft het niet allemaal actie en drukte te zijn. Je kunt namelijk ook bij de taalschool terecht om even een rustig moment op te zoeken en tot jezelf te komen in deze bruisende wereldstad!

Benieuwd geworden?

Adres
Passatge Permanyer 17
08009 Barcelona

Contact
(+34) 931 761 536
info@linguaschools.com

Tip!

Wil jij graag Spaans leren in Barcelona maar kun je wel een handje gebruiken wat betreft de organisatie? Kijk dan op deze website. Lees meer over de verschillende steden waar je allemaal kunt studeren en wie weet valt je oog ook nog op Valencia, Madrid of zelfs Argentinië!