Meer dan zon,zee en strand

Als u aan zon, zee en strand denkt, dan denkt u waarschijnlijk aan Spanje. Het land dat op het Iberisch schiereiland is gelegen heeft de mooiste stranden, maar ook prachtige steden en een rijke cultuur. Luxe en stijl passen volledig bij Spanje. Er zijn tal van plaatsen op te sommen waar een ieder kan genieten van een luxe verblijf. Van steden direct aan de kust tot aan steden in het bergachtige binnenland en van geliefde badplaatsen op de eilandengroep de Balearen tot aan de tropische eilandengroep de Canarische Eilanden. Spanje heeft diverse mogelijkheden voor een vakantie in stijl en luxe.

Rijke historie overal terug te vinden

Spanje heeft een ellelange geschiedenis en dat is overal op het vasteland maar ook zeer zeker op de Spaanse eilanden terug te vinden. Spanje heeft heel veel meer te bieden dan alleen maar zon, zee en strand. Het is een uniek land en dat in elk opzicht. In de adembenemende stad Barcelona kunt u uw hart ophalen bij de vele bezienswaardigheden die de Catalaanse architect Antonio Gaudi achter heeft gelaten. Het bekendste bouwwerk van architect Gaudi is de Basílica i Temple Expiatori de la Sagrada Família, ofwel Sagrada Família. De basiliek is nog steeds niet opgeleverd, terwijl de eerste steen in 1882 is gelegd. De huidige opleveringsdatum voor de basiliek van Barcelona is mogelijk in 2026.
Op de Spaanse eilanden zijn ook prachtige bouwwerken te zien, zoals op het geliefde vakantie-eiland Mallorca. In de stad Palma de Mallorca staat Castell de Bellver, dit kasteel is gebouwd in de 14e eeuw en staat boven aan een heuvel. Castell de Bellver is beroemd vanwege zijn unieke ronde vorm, de drie grote torens en de centrale binnenplaats. De naam voor het kasteel is niet uit de lucht komen vallen, het betekent namelijk “mooi uitzicht”.
Als u naar de Canarische Eilanden reist voor een luxe vakantie, hoeft u ook niets te missen van de rijke geschiedenis. Op het Canarische Eiland Gran Canaria kunt u grotwoningen bewonderen die in de smalste kloof van het eiland gebouwd zijn. In de Barranco de Guayadeque zijn deze grotwoningen gebouwd en nog steeds wonen er mensen in deze kleine maar koele grotwoningen. Aan het einde van de kloof is het authentieke Restaurante El Centro Guayadeque gelegen waar uw smaakpapillen bevredigd zullen worden met authentieke Canarische gerechten, zoals Papas Arrugadas Con Mojo of Caldo de Papas. Het maakt niet uit waar de reis in Spanje naar toe gaat het zal ten alle tijd een bijzondere ervaring zijn.

Genieten in luxe tijdens uw ontdekking

Een reis door de rijke historie van het Koninkrijk Spanje is uniek bij uitstek en het zal altijd enige energie kosten om de hele dag op pad te zijn. Er is dan niets lekkerder als u bij terugkomst van uw ontdekking, onbezorgd kunt nagenieten van al het pracht en praal dat u die dag hebt ervaren, in een luxe Spaanse accommodatie. Waar uw reis ook naar toe gaat in Spanje er is altijd en overal een luxe en stijlvol hotel te vinden waar u heerlijk tot rust kunt komen van uw indrukwekkende ontdekking.
Er zijn verspreid over het Spaanse vasteland en tevens op de diverse eilanden, formidabele accommodaties te boeken waar u kunt verblijven op basis van de welbekende all inclusive formule. Onbezorgd genieten van uw Spanje vakantie is nog het enige wat telt als u een luxe accommodatie boekt waar u kunt verblijven op basis van all inclusive verzorging. Wilt u liever niet geconfronteerd worden met de enorme hoeveelheden etenswaren en jerrycans gevuld met Spaanse wijn, dan bent u natuurlijkerwijs vrij in de keuze om te kiezen voor een ander aangenaam hotel waar de all inclusive verzorging niet gehanteerd wordt.
Wilt u mee lezen over de all inclusive Formule? Kijk dan op deze website.

Last minute

Wanneer je zo voordelig mogelijk op vakantie naar Spanje wilt dan kan dat prima door het boeken van een de vele last minute vakantie naar Spanje. Een reis naar Spanje hoeft helemaal niet duur te zijn en daar kun je het zo gek maken als je dat zelf wilt. Neem bijvoorbeeld een koeltasje mee naar het strand met eigen eten en drinken en let op de ligging van je hotel. Veel hotels die centraal gelegen zijn hebben vaak een hoger tarief dan hotels die net even buiten het centrum van de stad liggen.