Boeken over Spanje

Ben jij je aan het oriënteren om te emigreren naar Spanje. Dan kunnen boeken hierover je goed helpen. Onder Nederlanders is emigreren naar Spanje populair en daarom vind je veel Nederlandse boeken die interessant zijn voor mensen die naar Spanje willen emigreren. Dit zijn boeken over verschillende onderwerpen, voorbeelden hiervan zijn: het leven in Spanje, Werken in Spanje, Ondernemen in Spanje, informatie over verschillende gebieden in Spanje, het kopen van een huis en vele andere onderwerpen. Op Bol.com vind je door de bomen het bos niet meer en daarom helpen wij je een handje op weg door een aantal boeken die wij zelf goed vinden aan te raden.

Emigreren naar Spanje

Emigreren naar Spanje
 
Emigreren is niet iets wat je even snel regelt. Het begint vaak met een aantal jaren dromen over deze fantastische stap en helaas blijft het voor veel mensen bij een droom. Emigreren naar Spanje is een leuk en interessant boek voor mensen die de beslissing al hebben genomen of mensen die heel graag willen emigreren en in kaart willen hoe het werkt.

In dit boek vind je informatie over Leven in Spanje, het vinden van een woning, werken in Spanje en wat er allemaal geregeld moet worden. Wij raden iedereen die wil of gaat emigreren naar Spanje dit boek aan omdat ze handige tips hebben om tijdrovende processen te versnellen en veel dingen benoemen die mensen die gaan emigreren vaak vergeten. Ben jij geïnteresseerd in dit boek? Op deze website vind je meer informatie en kan je dit boek aanschaffen.

Spaanse taal leren

Je leert een taal natuurlijk het best om naar het land te gaan en daar zoveel mogelijk te gaan praten. Het helpt natuurlijk wel enorm om voor vertrek of bij aankomst het actief te gaan leren. Een manier om dit te doen is met een luistertraining of een boek over het leren van Spaans. Wij van vertrek naar Spanje hebben een selectie gemaakt van de Boeken/trainingen die wij zelf het leukst best vinden.

Snel en Vlot Spaans leren

Vlot spaans leren
 
Het doel van de boekenserie “Snel en Vlot” is om mensen te helpen snel een taal te leren. Deze boeken zijn beschikbaar voor meerdere talen en vormen een intensief programma om binnen korte tijd een goede basis van in dit geval Spaans te leren. Het boek is de basiscursus, dit kan je uitbreiden met bijvoorbeeld hun boekje over grammatica of extra oefeningen. Wil jij meer weten over deze taalmethode, kijk dan verder op deze website.

Luistercurus Spaans

Luistercurus Spaans
 
Ben jij niet iemand die niet snel een boek pakt en liever luistert naar een cursus? Dan is deze luistercursus misschien iets voor jou. Op de 6 CD’s kan je 24 lessen Spaans beluisteren en hiermee een basis Spaans opbouwen voordat je vertrekt naar Spanje. Deze cursus is gemaakt door Willy Hemelrijk, een auteur van taalcursussen, docente en professioneel vertaler. De lessen zijn ingesproken door Spanjaarden waardoor je ook de uitspraak van de woorden goed kan leren. Wil jij meer weten over deze curus, kijk dan verder op deze website.

Ervaringen van Anderen

Leven in Spanje
 
Veel emigranten lopen tegen dezelfde problemen aan. Op het begin vind je alles vaak fantastisch maar daarna zijn er ook veel moeilijke periodes. Zo ga je waarschijnlijk je vrienden en familie missen, zijn er misschien dingen aan je nieuwe land die je niet leuk vind en kan het een aantal jaren duren voordat je leven in Spanje verloopt zoals jij dat zou willen. Daarnaast kan ook je nieuwe baan of bedrijfje voor problemen zorgen of moet je zelfs iets anders gaan doen omdat het toch niet werkt of je het gewoon echt niks vind. In deze periode is het belangrijk om door te zetten en daar gaat het in dit boek ook over. Marjan (schrijfster van het boek) en haar man Tom zijn naar Spanje geëmigreerd en dat was echt niet alleen maar genieten. Dit boek kan je helpen je voor te bereiden op moeilijke situaties. De herkenbaarheid van de verhalen van Marjan en Tomh hebben al veel mensen geholpen door te zetten en er op te vertrouwen dat het goed gaat komen, met voor hun uiteindelijk een heerlijk leventje in Spanje. Klik hier als jij dit boek graag zou willen lezen.

Een huis kopen in Spanje

Huis kopen in Spanje
 
Ben jij geïnteresseerd om een (tweede) huis te kopen in Spanje dan vind je in dit boek alles wat je moet weten. Dit boek voorziet je naast praktische informatie over het kopen van een huis in Spanje ook fiscale en juridische hulp. Naast alle processen waar je rekening moet houden met: het kopen van een huis, het verbouwen, Verzekeringen en aansprakelijkheid vind je ook informatie over andere zaken zoals wat je moet regelen om je Nederlandse auto mee te krijgen, Spaanse inkomstenbelasting en nog veel meer. Wil je meer weten over dit ontzettend handige boek? Bezoek dan deze website.

Ondernemen in Spanje

Ondernemen in Spanje
Ga jij naar Spanje om je droom te verwezenlijken en je eigen bedrijf op te richten? Dan kan het boek “ondernemen in Spanje” jou erg goed helpen. In dit boek vind je stapsgewijs alles wat je moet doen, wanneer je dit moet doen en hoe je het aan moet pakken in Spanje. Voor meer informatie, kan je terecht op de volgende website.